Καρκίνος του Τραχήλου της Μήτρας

Η Δρ Μελίνα Στασινού, είναι Μαιευτήρας-Γυναικολόγος, Επίκουρη Καθηγήτρια Weill Cornell Medicine, εξειδικευμένη στην Ανθρώπινη Αναπαραγωγή, Αναπαραγωγική ενδοκρινολογία & Λειτουργική Γυναικολογία.  Διατελεί μέλος της Βρετανικής Εταιρείας Κολποσκόπησης και Τραχηλικής Παθολογίας (BSCCP), επικουρικό μέλος του Βασιλικού Βρετανικού Κολλεγίου Μαιευτήρων και Γυναικολόγων καθώς και διεθνών ιατρικών οργανισμών με αντικείμενο την ανθρώπινη αναπαραγωγή (BFS, ESHRE, Cochrane Group,ASRM) καθώς της Διεθνούς Εταιρείας για Ήπιες Προσεγγίσεις στην Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή (ISMAAR).

Στην καθημερινή κλινική πράξη προάγει μια μοντέρνα προσέγγιση των υπογόνιμων ζευγαριών συνδυάζοντας εξατομικευμένα πρωτόκολλα διέγερσης των ωοθηκών με συμπληρωματικές θεραπευτικές μεθόδους στα πλαίσια μιας ολιστικής προσέγγισης.

 

Σαν γυναίκα επαγγελματίας στον τομέα της Υγείας και με την ειδίκευσή της στον τομέα Functional & Rejuvenating Gynaecology παρακινεί όλες τις γυναίκες και ανεξαρτήτου ηλικιακής ομάδας να ζουν υγιεινά και δραστήρια. Υποστηρίζει ότι όλες οι γυναίκες κατά τη διάρκεια της ζωής τους βιώνουν συναισθηματικές και πνευματικές μεταβολές οι οποίες συσχετίζονται άμεσα με τις φυσικές και ορμονικές αλλαγές του σώματός τους και οι επιπτώσεις των οποίων θα μπορούσαν να αποφευχθούν με τη σωστή καθοδήγηση και με μη επεμβατικές μεθόδους.

 

Στο video αυτό μιλάει για την πρόληψη του καρκίνου τραχήλου της μήτρας, τον ρόλο της HPV λοίμωξης και τις πλέον σύγχρονες μεθόδους που σήμερα διαθέτει η Ιατρική για την έγκαιρη διάγνωση και συνεπώς εξατομικευμένη αντιμετώπιση κάθε γυναίκας.

Με το Co-testing (Pap Test + mRNA HPV test) σαν ένα one-stop screening τεστ, μπορούμε να γνωρίζουμε με ακρίβεια τον κίνδυνο που διατρέχει η σύγχρονη δραστήρια γυναίκα να αναπτύξει καρκίνο του τραχήλου της μήτρας προστατεύοντάς τη από επιζήμιες υπερθεραπείες και περιορίζοντας τις επισκέψεις της στο γυναικολόγο.

Loading...